2013-08-13 09:05:20• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Figyeljen jobban oda az étkezésre

Napi horoszkóp augusztus 13-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma valahogy pesszimista napja van. Talán a nyár végének közeledtét érzi, vagy épp elege van a melegből. A felfortyanáshoz közeli állapot elkerülése végett, jól teszi, ha a napját egy uszodában kezdi. Hűtse le magát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jó tanácsokat kap egy régi barátjától. Feldobódik, és teljesen új színben látja a világot, melynek hatására egy új terv körvonalazódik lassan ki az elméjében. Egyelőre azonban még ne borítson fel mindent, csak kezdjen el egy másik szálat is élete szövedékében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Túl makacs, pedig előbb-utóbb be kell majd látnia, hogy másoknak is lehet igaza. A világ tele van újdonsággal, önnek sem kellene mindig a régi megoldásokhoz ragaszkodnia. Hová lett a régi rugalmassága? Legyen szemfülesebb!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma is sikerül jól kivennie a részét a munkából: a tettek mezején is élen jár, de a részét sem szabad elfelednie megkérni. A szakértelme lehet, hogy többet is ér, mint a puszta részvétel. Ezt is be kellene kalkulálnia, mikor benyújtja a számlát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma valahogy nem érzi jól magát a bőrében. Frissülésre, átalakulásra van szüksége, ha változtatni akar ezen. A legjobb módszer, ha ezt az átalakítást valami szakértőre bízza: fodrászra, kozmetikusra, pedikűrösre, stílustanácsadóra.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nagyon jól végzi a munkáját, éppen ezért sokan felkeresik, hogy önnél dolgoztassanak. Csak annyit szabad azonban elfogadnia, amennyit el is tud látni saját elvárásainak megfelelően. A kapkodás idegességet, felületességet és elégedetlenséget szülne.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobban oda kellene figyelnie az étkezésekre! Az sem jó, ha túl sokat, az sem, ha ritkán és keveset, vagy egyáltalán nem eszik. Az összevisszaság pedig a legnagyobb vétek, amit a teste ellen elkövethet. Legyen mértékletesebb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Itt az ideje, hogy végre kicsit magával is foglalkozzon. A legfontosabb az egészsége lenne. Ha semmi tünete nincs is, akkor is érdemes többet mozognia, valami életerő javító diétába kezdenie, vagy egyszerűen csak örömmel telve élni. Az a legjobb orvosság.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ez a nap a párkapcsolatáról szól. Elégedetlenkedik, de ezt meg kell osztania a kedvesével is. Persze az sem mindegy, hogy mi módon teszi ezt. A végső kifakadás, vita megelőzésére még ma este hívja el kedvesét egy baráti vacsorára, sétára, beszélgetésre. Szigorúan házon kívül!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedveli ugyan a szürkét és árnyalatait, de vannak időszakok, melyeknek nem kedvez ez a színkollekció. A nyár ilyen. Ha eddig nem újította fel a ruhatárát, most kedvére tobzódhat a szezonvégi kiárusításokon. Keresse a pirosat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ön mindig is nyitott volt az új dolgokra. Mondhatni, nyitottabb, mint a régiekre. A munkahelyén is elvállal egy olyan feladatot, melyet eddig senki nem mert. Ön ebben is úttörő és útmutató lehet. Bátran jelentkezzen a feladatra, ha önkéntest keresnek.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Szeretne valami maradandót hagyni maga után. Az alkotás azonban, úgy érzi, nem az erőssége. Pedig mindenki jó lehet valamiben. A főzés, a kézimunkázás, sőt, még a homokvárépítés is lehet alkotás. Ha nem is világszínvonalú, de nem is az a lényeg. Hanem az öröm.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: